Световен Мобилен Конгрес 2011

След CES  пред януари идва  ред и на мобилният конгрес. Очакваме с нетърпение презентацията на  LG, които след като представиха първият двуядрен смартфон(Optimus 2x) и най-тънкият телефон(Optimus Black) в света,  сега ще ни представят и първите 3D смартфон и таблет, за които няма да е нужна употребата на очила.

Същевременно Samsung представиха налседникa на хитовия си модел Galaxy S.

Samsung Galaxy S2 Телефонът разолага с още по-голям 4.27 инча Super Amoled Plus Display, който предлага до 50% по-голяма яркост от предшественика си обявен за дисплей номер 1 на  2010. Процесорът е изработка на Самсунг- двуядрен Орион, за които се твърди, че  се справя 4 пъти по-добре от съперниците си при обработката на видео. Интересно е също така и сътрудничеството със Cisco за да се подобри сигурността на телефона и така да  се привлекaт и бизнес потребителите. Камерата вече е 8мп със светкавица, а за любителите на видео разговори е налична и предна камера.

Samsung представи и наследника на GalaxyTab-544 гр., Android 3.0 Honeycomb, двуядрен Тегра процесор, 2 камери съответно 8мп(задна) и 2(предна) мп.

Sony Ericsson от своя страна представи Playstation телефонът Xperia Play, а днес  ни очакват повече новити от HTC , LG, Intel, Cisco, Nokia.

This entry was posted in Гийк блог. Bookmark the permalink.

Публикувай коментар