Касови апарати в Свети Влас и Слънчев бряг

Гийк предлага продажба и сервиз на касови апарати в Свети Влас и Слънчев бряг. Всички касови апарати и услуги са съобразени с българското законодателство и последните промени в наредба H18, за директна връзка със сървърите на НАП. Предлагаме безплатна демонстрация на наличните модели в магазина в Свети Влас. Всички касови апарати са лесни за употреба с и без компютър. Менютата са им изцяло на български език, опростени и лесни за работа. Подходящи са за употреба в заведения, магазини, сергии, тур оператори, хотели и офиси. Продажбата и абонаментната поддръжка се извършват целогодишно.

Всички нови касови апарати се предлагат с безплатен договор за поддръжка, връзка със сървърите на НАП и гаранционно обслужване за 1 година. Фискализацията е безплатна, а през летния сезон се извършва и в почивни дни.

Предлагаме софтуер, подходящ за търговски обекти като: хотели, магазини, ресторанти, заведения и складове. Изграждаме цялостни фискални системи за магазини и ресторанти.

Защо да изберете Гийк ЕООД?

Защото сме отзивчиви и винаги ще ви обърнем нужното внимание. Защото подхождаме професионално към всеки един клиент, независимо дали е голяма фирма или не чак толкова. Винаги можете да разчитате на безплатни съвети и консултации. Ние не само предлагаме ниски цени, но се стараем и да изградим дългосрочни взаимоотношения с всеки клиент. Внимателно подбираме най-точния касов апарат за вашите нужди. Също така, не е за пренебрегване факта, че разполагаме с гаранционен и извънгаранционен сервиз за касови апарати и фискални принтери. Имаме опит в изграждането и поддръжката на фискални системи системи със софтуер и компютри от 2009 година.

Доставката и монтажа на касови системи в Свети Влас, Слънчев Бряг, Несебър и региона е безплатна!