Сервиз за ремонт на монитори

Сервиз „Гийк“ извършва професионален ремонт на на всички марки монитори, независимо от технологията им на производство: течнокристални (LED, LCD), плазмени или плоски. Професионалният ремонт изисква скъпа апаратура недостъпна, освен в специализиран сервиз за монитори.

Поправката на един монитор се състои от три етапа. Първият е диагностиката. Това е най-трудната част, изискваща много опит, знания в областта на електрониката и наличие на голямо количество схеми, които да се анализират внимателно. След като се установи дефектът се пристъпва към следваща стъпка – ремонт. Към ремонт се пристъпва, само след потвърждаване на клиента. За да бъде отстранена повредата в кратки срокове е важно наличието на голямо разнообразие от резервни части. След ремонт монитора задължително се тества.

При нужда разполагаме в наличност и предоставяме оборотни монитори от реномираните производители HP, Dell, Philips, LG, Samsung, Acer, Benq, IBM, Asus, за да не прекъсвате работата си до отстраняване на повредата. Обикновено отремонтирането трае от 1 до 3 работни дни, освен в случаите, в които е нужна доставка на части извън страната.

В нашия сервиз диагностиката на монитор е безплатна, защото вярваме, че всеки клиент има право на избор.