Основната дейност на Гийк е свързана с продажба на реномирани марки компютри, лаптопи, таблети, периферия и аксесоари. Тъй като ние не делим клиентите си на малки и големи сме предпочитан партньор в областта на информационните технологии в Бургаски регион на малки, средни и големи частни фирми, без да подценяваме домашните потребители. Ангажираме се с високо качество на обслужване и се стремим да изградим дългострочни отношения с всеки един клиент.

Екипът се състои предимно от амбициозни млади инженери и специалисти в своята област. Това позволява да предлагаме на нашите партньори качествени решения на световно доказани марки и производители, както и на евтини, но безотказно работещи решения за фирмени офиси и домашни потребности.

За да са напълно удовлетворени клиентите ни разполагаме със специализиран сервиз за ремонт на лаптопи и компютърна техника. Предлагаме широка гама от сервизни услуги, свързани с ремонт и поддръжка на настолни компютри, монитори, лаптопи, таблети, мобилни устройства, принтери и друга периферия.

За Ваше удобството избирате абонаментна или инцидентна поддръжка.

Предлагаме следните услуги: